Tentang Kami

 

Siapa kami?
Al Sara Fashion adalah kedai dalam talian yang menjual produk seperti baju kurung, baju melayu dan juga jubah pada harga yang berpatutan. Al Sara Fashion telah ditubuhkan selama 4 tahun dahulu. Semenjak itu, Al Sara Fashion semakin berkembang sehingga ke hari ini. 

Produk kami?
Kami menawarkan baju kurung, baju melayu dan juga jubah dengan material yang berkualiti, setanding dengan butik-butik lain diluar sana dengan harga yang murah dan berpatutan.

Kenapa harus memilih kami?
Kawalan Kualiti
Fokus utama kami adalah kuali kain dan bahan yang kami gunakan pada produk kami. Kami akan memastikan produk kami sentiasa dari berkualiti demi menjaga keupasan hati setiap pelanggan kami.

Perkhidmatan Pelanggan Mesra
Kami akan memastikan setiap pekerja kami memberikan servis yang terbaik kepada setiap pelanggan - pelanggan kami supaya kami dapat membantu mereka/

Bagaimana untuk menghubungi kami?
Jika anda mempunyai sebarang soalan dan juga pertanyaan, jangan segan silu untuk menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui email alsarafashionkl@gmail.com atau hubungi kami ditalian 010 279 1235. Kami akan balas dalam masa 24 jam